Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
38 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint
Jó közlekedéssel
Zöldövezeti

320

Eladó Családi ház

Budapest, XI. kerület
Péterhegy
8
380 m2
1 000 m2

Péterhegyen minimál villa eladó

XI Péterhegyen minimál villa szerkezetkészen eladó.  

.
A villa 1000 nm-es, déli fekvésű, panorámás telken épült. Külső medencével,mérete 10,5 x 4 méter, feszített víztükrű előkészítéssel. A medencében jet stream, 4 masszázsfúvóka,3 led lámpa, saroklépcső és ülőkék lettek tervezve.
A lakótér 3 szintes , alatta pince és garázs. Az emeletek között lift is van. A külső nyílászárók már beszerelésre kerültek, és gépészeti előkészítés is történt.A nyílászárók motoros zsaluziával rendelkeznek. Okos Ház, mennyezet hűtés-fűtés,hőszivattyú,napelem előkészítés,szellőztető rendszer
Minden emeleten nagy teraszok vannak. Minden szoba hatalmas tolóajtókkal rendelkezik,a teraszokra minden szobából ki lehet menni.
A teraszok mérete: földszint 110 nm,első emelet 47 nm, második emelet 87 nm. A terepszint alatt teremgarázs, raktár,fitness-wellness, gőz, nagy jakuzzi, zuhanyzó,háztartási helyiségek stb. alakíthatóak ki. Az eddig felhúzott válaszfalaknak nincs statikai szerepük, ezért még szabadon alakíthatóak a szobák méretei.

Alkalmas luxus villa, iroda, cégközpont, magánklinika kialakítására.

A telken fúrt kút és víztartály, amely a csapadékvizet összegyűjti. A telek teljesen intimmé alakítható növények kör beültetésével.
Az épület még a saját elképzelések szerint fejezhető be. Egyedi stílusban, saját színharmóniában.

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése